Wo. avond Deventer

Inschrijven is mogelijk voor KNWU basislidmaatschap en/of licentie houders (nodig ivm verzekering).

Inschrijven voor de competitie (vaste rugnummers) kan via de webshop van de Zwaluwen Deventer (www.shop.zwaluwendeventer.nl). Via deze webshop kan het vaste rugnummer ook betaald worden. De inschrijfkosten bedragen voor niet leden €25,- voor de gehele competitie en €15,- voor leden van de Zwaluwen Deventer. Jeugd onder de 18 betaalt ook €15,- voor een vast rugnummer. Daginschrijvingen zijn ook mogelijk à €5,- op vertoon van een geldige licentie.

Transponders

De jurering vindt plaats op basis van transponders. Als je geen transponder hebt dankun je via www.mylaps.nl je eigen transponder huren (voor een geheel jaar). Wil je eerst een paar een transponder uitproberen, dan kun je hem ook voor €2,- per keer huren (af te halen bij de inschrijving, met je (basis)licentie als borg). Renners zonder transponder dienen dit vooraf bij de jury aan te geven. De jury doet vervolgens haar best om ook deze renners te klasseren.

Klassement

Per wedstrijd worden de eerste 20 renners die meedoen om het klassement geklasseerd. Zowel vaste rugnummers áls daginschrijvingen dingen mee voor het klassement. De nr 1 krijgt 20,1 punten, de nr 2 19 punten, de nr 3 18 punten, enz. Per wedstrijd worden twee tussensprint gehouden. De nr’s 1, 2 en 3 worden hierbij geklasseerd.

Alle uitslagen worden dezelfde avond of de dag erop gepubliceerd op de Facebook pagina van de Zwaluwen en op de website www.zwaluwendeventer.nlOpmerkingen over de uitslag kunnen gemaild worden naar wedstrijden@zwaluwendeventer.nl

Start 19.00 uur op ons parkoers Deventer woonwijk Keizerslanden (Borgelerdijk 3, 7415 Deventer). Tevens is het onderdeel van het sportpark-keizerslanden.

http://www.zwaluwendeventer.nl/race/zac.html