Biologische slagerij Harm-Jan Hovenkamp

Biologische slagerij Harm-Jan Hovenkamp.

U bent op het juiste adres voor het lekkerste vlees van Nederland. Biologische slagerij Harm-Jan Hovenkamp maakt sinds 1990 in een rijks monumentaal pand zich iedere dag sterk voor lekker, natuurlijk vlees! wij stellen hoge eisen aan het vlees en kunnen daardoor een veilig, kwalitatief hoogwaardig gecontroleerd product garanderen.

Biologische slagerij Harm-Jan Hovenkamp heeft een uitgebreid assortiment aan vleesproducten en aanverwante heerlijkheden. Mooi vers vlees en fijne vleeswaren waarin wij u ons ambacht laten zien en waarmee wij dagelijks met veel plezier voor u onze toonbank vullen. Naast de reguliere vleessoorten als rund, varken, lam en kipproducten is er ook een ruime keuze aan exclusieve vleesproducten en specialiteiten . Daarnaast kunt u kiezen uit een groot aanbod van vleeswaren. Voor bijzondere gelegenheden of de feestdagen zijn wij ook de aangewezen slagerij.

P.S. 
Voeding en beweging het zijn belangrijke elementen in ons leven. Door een veilig, kwalitatief en hoogwaardig gecontroleerd vleesproduct aan te bieden dragen wij bij aan een positieve ontwikkeling voor eerlijk, diervriendelijk, duurzaam geproduceerd gezonde voeding. Voor de beweging stimuleren wij via sponsoring van de wieler en toer vereniging ETP een gezonde en milieuvriendelijke wijze van bewegen.

Met vriendelijke groet,

Uw slager.
Harm-Jan Hovenkamp.

http://www.ecoslager.nl/